Workshops

Wat is er mogelijk
Hieronder vind je een opsomming van workshops die je door mij kunt laten geven. Ik sta echter ook open voor nieuwe dingen dus als je speciale wensen hebt
(bijvoorbeeld voor een speciale feestdag of een bepaald thema), laat het mij dan weten en dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Wil je liever zelf het kinderfeestje begeleiden?
Ik bied ook hele leuke pakketjes aan om thuis, onder jouw begeleiding  door de kinderen te laten maken! (Ik doe er natuurlijk een uitgebreide handleiding bij)
En ook voor een leuke traktatie, bijvoorbeeld   in een bepaald thema, kan ik pakketjes samenstellen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Hierover kan ik per mail mogelijkheden aanbieden.

Voorwaarden/kosten
De workshops die ik aanbied zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Ook de kosten variëren iets per soort workshop, maar bedragen gemiddeld rond de € 10 per kind, inclusief alle materialen. Het minimale aantal is 8 personen.
Wij verzorgen workshops op  feestjes in de gemeente Best (Noord- Brabant) en omstreken.
Indien de workshop verder dan 10 km vanaf Best plaatsvindt, rekenen we een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km.
De workshops vinden plaats bij jou thuis of, tegen meerprijs, op een andere locatie. Mogelijkheden hiervoor kunnen we bespreken.

Vragen of bespreken?
Heb je vragen, of wil je een workshop bespreken? Mail gerust naar: info@bij-erna.nl
Ook kun je bij mij creatieve pakketjes bestellen, waarbij je zelf je kind(eren) begeleidt in de uitvoering ook dit kunnen we per mail bespreken.
Bellen mag natuurlijk ook.